Advertisement

Sergio Agüerolle ei rangaistausta Wigan-ottelun loppumainingeista

Wiganin ja Manchester Cityn välinen FA Cupin ottelu sai taistelun tauottua hieman negatiivisia piirteitä, kun joukkueiden kannattajat suorittivat ”Pitch Invasionin”, jossa kannattajat ryntäävät joukolla kentälle. Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüero joutui pienimuotoiseen kahnaukseen Wiganin kannattajan kanssa.

Televisiokuvista voidaan nähdä, kuinka Wiganin kannattaja sanoo Agüerolle jotakin, jonka jälkeen argentiinalainen huitaisee kannattajan pois ja yrittää käydä tähän kiinni vielä uudelleen. Cityn apuvalmentaja Mikel Arteta saa kuitenkin pidettyä Agüeron loppujen lopuksi aisoissa ja mitään suurempaa ei päässyt tapahtumaan.

Molemmat joukkueet tulevat saamaan FA:lta rangaistuksia siitä, etteivät he pystyneet kontrolloimaan pelaajiaan Fabian Delphin punaisen kortin jälkeen. Sen sijaan ottelun jälkeiset tapahtumat FA, Poliisi sekä Wigan seurana tutkivat vielä erikseen ja tästä johtuvista mahdollisista rangaistuksista ei ole vielä tietoa.

Agüeroa sen sijaan ei tulla FA:n toimesta rankaisemaan huitomisestaan. Tilanne ei ollut argentiinalaisen aiheuttama, eikä olisi koskaan tapahtunut mikäli kannattajat eivät olisi rynnänneet kentälle. Tämä huomioiden Agüeron selviäminen tilanteesta oli täysin oikeudenmukaista. Sen sijaan argentiinalainen itse harkitsee oikeustoimia häntä ärsyttänyttä kannattajaa kohtaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom