Advertisement

Sevillalla edessä vaikea ilta Münchenissa Bayernin vieraana

Bayern München ja Sevilla kohtaavat illalla Mestarien liigan puolivälierävaiheen toisessa osassa Saksassa. Kotijoukkue otti tiukan 1-2 vierasvoiton viikko sitten tiistaina. Tuolloin molemmat maalit syntyivät Sevillan pelaajan kautta. Toinen maaleista merkattiin kuitenkin Thiago Alcantaralle.

Bayern on vahva kotijoukkue, joka tekee Sevillan tehtävästä vaikeaa. Toisaalta Sevilla näytti Manchester Unitedia vastaan Old Traffordilla, että se voi parhaimmillaan venyä loistaviin suorituksiin myös vieraskentällä. Samasta kertoo myös alkulohkossa pelattu tasapeli Anfieldillä Liverpoolin vieraana.

Ensimmäisessä ottelussa Sevilla pelasi loistavasti, mutta tulos jäi lopulta laihaksi. Sevillan on tehtävä vähintään kaksi maalia tänään. Tehtävä ei ole helppo. AS Roma näytti viimeksi eilen, että itseluottamuksen ollessa kohdillaan kaikki on mahdollista.

”Olemme hyvällä tuulella. Olemme nälkäisiä ja suuri tavoitteemme on selvitä välieriin”, Bayernin manageri Jupp Heynckes kertoi lehdistötilaisuudessa.

Sevillan manageri Vincenzo Montella tiedostaa ihmeen mahdollisuuden olemassaoloon.

”Mahdottomat asiat ovat mahdollisia, jos on uskoa. Minä uskon yhä”, Montella kertoi.

Illalla selviää kumpi kaksikosta jatkaa välieriin. Molemmat joukkueet pelaavat parhaimmillaan viihdyttävää jalkapalloa ja samaa on odotettavissa myös tulevana iltana. Ottelussa on molemmilla joukkueilla vielä paljon pelattavaa, eikä Bayernin jatkopaikka ole vielä kirkossa kuulutettu

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom