Advertisement

Siirtohuhujen keskiössä oleva tanskalainen keskittyy tällä hetkellä Tottenhamiin

Tottenhamin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen on huhujen mukaan ollut muun muassa Barcelonan kiinnostuksen kohteena. Barcelonan keskikenttäpelaaja Andres Iniesta on päättämässä uraansa katalonialaisseurassa. Tanskalaisen oletetaan olevan Barcelonan ykkössuosikki seuralegendan korvaajaksi. Tanskalainen itse kertoo keskittyvänsä kauteen Tottenhamin kanssa, eikä kiinnitä juuri huomiota siirtohuhuihin.

”Ollessani rehellinen, en ajattele asiaa”, Eriksen kertoi The Mirrorille.

”Pelaat jalkapalloa nykyisyydessä, mutta sinulla on myös unelmia. Unelmat ovat yksi asia, mutta ne ovat realistisia vasta, kun siirtotarjous on pöydällä.”

”Tällä hetkellä suurin osa ihmisistä on tyytyväisiä Tottenhamissa. Sama koskee minua.”

”Kaikki jalkapalloilijat haluavat voittaa Valioliigan, Mestarien liigan tai FA Cupin. Luulen suurimman osan ihmisistä haluavan voittaa jotain pokaaleita.”

”Olemme olleet lähellä parina viimeisenä kautena. Tällä kaudella emme kuitenkaan ollut mukana. Siitä huolimatta meillä on ollut todella positiivinen kausi toistaiseksi.”

”Meidän täytyy rakentaa ja rakentaa voittaaksemme pokaalin. Me olemme kuitenkin oikealla tiellä.”

Tottenham tippui myös Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella Juventusta vastaan. Joukkue taistelee Manchester Unitedin kanssa FA Cupin finaaliin pääsystä. Otteluparin voittaja saa vastaansa joko Chelsean tai Southamptonin finaalissa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom