Advertisement

Slimanin tilanne turhauttaa Newcastlessa – yhtä pelaajaa lukuun ottamatta

Newcastle hankki tammikuussa Leicesteristä apua hyökkäysosastolleen Islam Slimanin muodossa. Slimani siirtyi seuraan kauden loppuun saakka kestävällä lainasopimuksella, mutta pelaaja ei ole esiintynyt uuden seuransa väreissä vielä kertaakaan. Slimani ei ole ollut manageri Rafael Benitezin mielestä riittävässä kunnossa pelatakseen. Pelaajalle on annettu erillinen kunto-ohjelma, jota tämän tulee noudattaa. Benitez toivoo Slimanin pelaavan joukkueessa ensimmäisen kerran tulevana viikonloppuna Huddersfieldiä vastaan.

Slimanin tilanne turhauttaa Newcastlessa, mutta yksi mies on ottanut tilaisuudesta kaiken mahdollisen irti. Dwight Gayle on saanut mahdollisuuden pelata ysipaikalla ja ottanut tehtävän vastaan tosissaan. Gayle on näyttänyt pelatessaan nälkäiseltä ja tekee kovasti töitä luoden maalinteko mahdollisuuksia joukkuetovereilleen.

Maalien saralla Gaylen onnistumiset ovat olleet vähissä. Hän onnistui kahdesti Bournemouthia vastaan kolme ottelua takaperin. Sitä edellinen maali on tullut joulukuun yhdeksäs päivä. Maalien väliin mahtui 11 ottelua Valioliigassa.

Slimanin tilanne on kuitenkin antanut mahdollisuuden Gaylelle, joka on muulla tavalla auttanut joukkuettaan erinomaisesti. Gaylen on käytettävä mahdollisuutensa hyväkseen mikäli haluaa ysipaikan roolin itselleen vakituisesti myös jatkossa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom