Advertisement

Southamptonin laitettava ”kaikki likoon” viimeisissä otteluissa

Leicester ja Southampton nyhjäsivät eilen 0-0 tasapelin Valioliigassa. Tulos tarkoittaa sitä, että Southamptonin tilanne putoamistaistelussa alkaa käymään tukalaksi. Ero putoamisviivan yläpuolelle on jo neljä pistettä. Swansea on tällä hetkellä viimeinen turvassa oleva joukkue ja heillä on ottelu etelä-englantilaisia vähemmän pelattuna.

Southamptonin managerin Mark Hughesin mukaan joukkueen on otettava riskejä, mikäli se haluaa mahdollisuuden säilyä Valioliigassa.

”Meidän on oltava etujaloillamme”, Hughes kertoi ottelun jälkeen.

”Puolustuksellisesti olimme parempia, mutta tasapainon on oltava parempi. Meidän on puolustettava hyvin ja samalla oltava vaarallisia toisessa päässä.”

”Vain aika tulee kertomaan riittikö piste tästä ottelusta meille. Meidän on otettava maksimipisteet jatkossa kaikista otteluista.”

”Pelaajat ovat tällä hetkellä hieman tyhjiä. Meillä on viikonloppuna edessä tärkeä ottelu. Emme ole tilanteessa, jossa meidän on syytä olla allapäin.”

Southampton kohtaa toisen viikonloppuna Chelsean FA Cupin välierissä sunnuntaina Wembleyllä. Seuraava Valioliigaottelu pelataan toista etelä-englantilaista joukkuetta Bournemouthia vastaan lauantaina 28. päivä huhtikuuta.

Joukkueella on mahdollista saada huomattavasti lisää virtaa, mikäli se onnistuu kaatamaan Chelsean sunnuntaina ja etenemään FA Cupin finaaliin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom