Advertisement

Sterling toivoo Englannin kannattajilta kunnon tukea

Englannin maajoukkueen pelaaja Raheem Sterling toivoo maan kannattajilta tukea ensi kesän MM-kisoissa. Joukkueen pelaajilla on tunnetusti olleet suuria paineita arvokilpailuissa. Joukkueen kohdalla on usein keskitytty negatiivisiin asioihin.

”Minusta tuntuu toisinaan, että ilmassa on liikaa negatiivisuutta”, Sterling sanoi ennen Italiaa vastaan pelattavaa harjoitusmaaottelua.

”Haluaisin kuulla enemmän positiivisia asioita, jotta pelaajat tietäisivät, kuinka vahvasti heidän takanaan seistään.”

”Jos haluatte maanne pärjäävän MM-kisoissa, tuokaa se esiin positiivisessa valossa.”

”Mielestäni meidät tuomitaan usein hieman liian aikaisin. Se ei luultavasti toimi kovin hyvin meidän eduksemme. Uskon, että tämän maan tuella voimme nähdä näiltä pelaajilta jatkossa paljon enemmän.”

Englannilla on jäljellä kolme harjoitusmaaottelua ennen kesän MM-kisoja. Joukkue kaatoi Hollannin vieraskentällä viime perjantaina. Tänään on edessä kotiottelu Wembleyllä Italiaa vastaan. Italia jäi Hollannin tavoin MM-kisojen ulkopuolelle.

Englannin manageri Gareth Southgate on ajanut maajoukkueeseen suurta nuorennusleikkausta ja nykyryhmä on iältään varsin nuori. Etenkin harjoitusmaaoteluihin on kutsuttu mukaan paljon nuoria pelaajia. Englannin osalta kesän kisat alkavat 18. kesäkuuta Tunisiaa vastaan. Tunisian lisäksi Englannin lohkossa pelaavat myös Belgia ja Panama.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom