Advertisement

Swansealle ikäviä uutisia – avainpelaajat sivussa loppukauden

Swansean keskikenttäpelaaja Leroy Fer ja hyökkääjä Wilfried Bony ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa koko loppukauden. Molemmat pelaajista pelasivat lauantaina, kun Swansea vieraili King Power Stadiumilla. Vierasottelu Leicesteriä vastaan päättyi 1-1-tasapeliin. Fer oli Swansean avauskokoonpanossa, mutta Bony tuli toisella puoliajalla 71 minuutin kohdalla vaihdosta sisään.

Fer vaihdettiin pois kentältä jo ensimmäisellä puoliajalla 36 minuutin kohdalla, kun hän oli epäonnekkaasti murtanut akillesjänteensä. Bony puolestaan kaatui oudosti polvensa päälle vain hetki sen jälkeen, kun hänet oli vaihdettu toisella puoliajalla sisään. Lopulta paljastui, että Bonyn eturistiside on revennyt.

Swansea arvioi edelleen molempien pelaajien tilannetta viikon aikana ja päivittää uutisia heidän kuntoonsa liittyen.

Fer on ollut tällä kaudella mukana sekä potkut saaneen managerin Paul Clementin että nykyisen luotsin Carlos Carvalhalin alaisuudessa. Fer on pelannut kauden aikana kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelussa ja viimeistellyt kolme maalia. Bony siirtyi viime kesänä Manchester Cityn riveistä Swanseaan reilulla 13,5 miljoonan euron siirtosummalla. Bony on edustanut kaikki kilpailut mukaan lukien Swanseaa 19 ottelussa, joissa hän on tehnyt kolme maalia.

Swansea nousi lauantaisen 1-1-tasapelin ansiosta pois putoajan paikalta, kun Stoke hävisi samaan aikaan 2-1-lukemin Bournemouthille. Swansea on silti edelleen tasapisteissä putoamisviivan alapuolella majailevien Stoken ja Huddersfieldin kanssa.