Advertisement

The Telegraph: Chelsean pelaajat pelkäävät Hazardin lähtevän tulevana kesänä

The Telegraph kirjoittaa Chelsean pelaajien olevan huolissaan siitä, että Antonio Conten taktiikka olisi ajamassa joukkueen tähtipelaajaa Eden Hazardia Espanjaan ensi kesänä. Chelsea on tarjoamassa belgialaiselle uutta sopimusta 300 000 punnan viikkopalkalla, jottei pelaaja lähtisi seurasta. The Telegraphin tietojen mukaan Hazard olisi erittäin tyytymätön Chelseassa tällä hetkellä.

”On sääli kun lähdet ottelun jälkeen ja tunnet juosseesi, muttet pelanneesi jalkapallo-ottelua”. Hazard kertoi tappiollisen Manchester City -ottelun jälkeen.

Hazard on pelannut lähes koko kauden hyökkääjänä, mutta viime aikoina hän pelannut yksinäisenä kärkenä. Tämä rooli on herättänyt belgialaisessa ärtymystä, sillä hän ei pääse osallistumaan pelinrakenteluun tavalla, jolla hän on aikaisemmin urallaan tottunut.

City-ottelun kritisointi oli jo toinen lyhyen ajan sisään. Edellisen kerran belgialainen kertoi tyytymättömyydestään tasapeliin päättyneen Barcelona-ottelun jälkeen. Conten taktiikassa mennään olennaisesti ”oma pää ensin” periaatteella, joka ei ole Hazardille kaikkein luontevin tyyli pelata jalkapalloa.

Real Madridin on kerrottu olevan erittäin kiinnostunut pelaajasta ja mikäli Hazardin joukkuetovereiden pelot käyvät toteen, saattaa belgialainen matkata La Liga -jättiläiseen jo tulevana kesänä. Hazardin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2020. Mahdollinen valmentajan vaihdos kuluvan kauden jälkeen saattaisi vaikuttaa positiivisesti belgialaisen haluihin solmia uusi jatkosopimus nykyisen seuransa kanssa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom