Tottenham loppuhetkillä tärkeään vierasvoittoon

Tottenham matkusti Crystal Palacen vieraaksi Valioliigassa sunnuntaina iltapäivällä. Ottelu oli vierailijoille tärkeä, sillä Liverpool oli voittanut eilen oman ottelunsa ja taistelu neljän joukkoon pääsemisestä käy erittäin kiivaana.

Ottelu oli Tottenhamille erittäin vaikea ja voittomaalia jouduttiin odottamaan aivan ottelun loppupuolelle saakka. Christian Eriksenin löysi kulmapotkusta takatolpalle nousseen Harry Kanen, joka puski pallon varmasti ohi Crystal Palacen maalivahdin Wayne Hennesseyn. Peliaikaa oli Kanen tehdessä maalin vain kaksi minuuttua ja näin loppunumeroiksi jäi 0-1. Tilastollisesti Tottenham oli niskan päällä ottelussa selvästi, mutta maalia kohden menneet laukaukset se voitti vain 3-4.

Ottelussa nähtiin jälleen puheenaihetta herättänyt rangaistuspotkun kalastus yritys. Dele Alli heittäytyi maahan, kun ottelua oli jäljellä 16 minuuttia. Alli lähti kaatumaan tilanteessa jo ennen kontaktia. Alli ei saanut hankittua tilanteesta kuitenkaan rangaistuspotkua tällä kertaa. Vastaavasti englantilainen ei saanut tilanteesta myöskään keltaista korttia. Alli on saanut kuluvalla kaudella sukeltamisesta kaksi keltaista korttia.

Wilfried Zahan loukkaantumien näkyy valitettavan paljon Crystal Palacen pelistä, mutta kaiken kaikkiaan Tottenhamille oikeutettu voitto ja erittäin tärkeät pisteet jatkoa ajatellen.

Manchester United voitti Chelsean 2-1, joten Tottenham nousi sarjasijoituksissa neljänneksi ohi Chelsean.