Advertisement

Väitteet Mourinhon ja Pogban riidoista ovat portugalilaisen mukaan hevonp*#aa

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on kuitannut väitteet hänen ja tähtipelaajan Paul Pogban riidoista kertomalla niiden olevan täyttä hevonpa*#aa. Huhut riidoista nousivat esille, kun Mourinho otti Pogban vaihtoon Tottenhamia vastaan pelatusta ottelusta yllättävän aikaisin. Mourinho väittää tällaisten väitteiden olevan valheita ja ettei todellisuudessa ole mitään riitatilannetta.

”Kun spekuloitte asialla, sanotte paljon valheita”, Mourinho kertoi.

”Minä hyväksyn ja Paul hyväksyy sen tosiasian, ettei hän ole viime aikoina pelannut erityisen hyvin. Siinä kaikki.”

”Se on minun ongelmani ja se on pelaajan ongelma. On suuri valhe sanoa, etteikö eivät olisi hyvät. On suuri valhe sanoa, ettemme kommunikoisi. Suuri valhe sanoa, ettemme olisi samaa mieltä hänen pelipaikastaan tai osallistumisesta joukkueen dynamiikkaan.”

”Joten olkaa objektiivisia ja sanokaa se, minkä me kaikki tiedämme. Viimeisessä parissa ottelussa hän ei ole pelannut hyvin. Piste. Loppu. Nyt minun ja Paulin ongelma on hoitaa asia ja pyrkiä parantamaan hänen esityksiään jatkossa.”

Muun muassa entinen Valioliigajalkapalloilija Jamie Redknapp on julkisuudessa kertonut, ettei hän usko Mourinhon olevan Pogballe hyvä valmentaja. Sen sijaan Redknapp uskoo, että Pep Guardiolan alaisuudessa Pogba olisi illasta toiseen joukkueen parhaita pelaajia.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom