Advertisement

Walcott hehkuttaa Allardycea – ”Hän saa minusta kaiken irti”

Theo Walcott tuntuu sopeutuneen hyvin Evertonin riveihin. Tammikuun puolessa välissä Arsenalista siirtynyt laitahyökkääjä on ollut avauskokoonpanossa kaikissa kolmessa Evertonin hänen siirtonsa jälkeen pelaamassa ottelussa. Walcott on onnistunut maalinteossa kahdesti ja antanut lisäksi yhden maaliin johtaneen syötön.

Walcott jakaa onnistuneesta alustaan paljon kiitosta uudelle managerilleen Sam Allardycelle. Pienen hetken häntä Englannin maajoukkueessa valmentanut Allardyce on Walcottin mukaan juuri hänelle sopiva valmentaja korkean vaatimustasonsa vuoksi.

”Sam on yksi suurimmista syistä, miksi tulin tähän seuraan”, Walcott totesi Sky Sportsin haastattelussa. ”Halusin tuon kaltaisen managerin joka saa minusta kaiken irti. Hän on innokas kääntämään tulokset ympäri. Minulla oli lyhyt pätkä Samin kanssa Englannin paidassa ja nyt kun näkee päivittäin hänen harjoitustensa intensiteetin ja kuinka vaativaa kaikki on, se on ollut upeaa.”

Walcottin puheista huomaa sen, kuinka mies on ollut uuden alun ja ison vastuun tarpeessa. Arsenalissa hän pelasi tällä kaudella Valioliigassa kuudesti, eikä ollut kertaakaan avauskokoonpanossa. 28-vuotias Walcott ei ole enää nuori pelaaja, mutta kehittyminen on edelleen hänen mielessään päällimmäisenä.

”Tykkään mennä harjoituksiin joka päivä ja yrittää tehdä kaiken paremmin kuin eilen. Haluan parantaa tätä joukkuetta ja aion tehdä kaiken minkä pystyn auttaakseni muita.”