Advertisement

Wenger ei tiedä haluaako Wilshere jatkaa Arsenalissa

Arsenalin manageri Arsène Wenger on myöntänyt, ettei hän tällä hetkellä tiedä haluaako keskikenttäpelaaja Jack Wilshere jatkaa seurassa vai ei. Wilsheren sopimus Arsenalin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Wengerin mukaan Arsenal on tarjonnut Wilsherelle jatkosopimusta, mutta Wilshere ei ole ainakaan vielä allekirjoittanut sitä. Wenger ei muutenkaan ole kartalla Wilsheren suunnitelmien suhteen.

”En voi antaa teille uutisia asiasta, koska en tiedä mitä hänen mielessään liikkuu”, Wenger sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Tähän hetkeen mennessä hän ei ole allekirjoittanut uutta sopimusta mutta me haluamme hänen jäävän. Hänellä on pöydällä pitkäaikainen sopimustarjous ja toivon, että hän jossain välissä allekirjoittaa sen.”

Wenger kertoo olevansa luottavainen sen suhteen, että Wilshere vielä allekirjoittaa sopimuksen. Hänen mukaansa Arsenalissa sopimustarjoukset ovat taloudellisesti erittäin kilpailukykyisiä.

”Olen aina itsevarma. Seurana me haluamme pelaajien pysyvän ja saavan hyvän korvauksen työstään ja luulen, että kaikki ovat samaa mieltä kanssani siinä, että me maksamme pelaajille erittäin hyvin.”

Wilshere vaikuttaisi selättäneen häntä pitkään vaivanneet loukkaantumiset ja on saanut viime aikoina hyvin vastuuta Arsenalin keskikentällä. Hän on yksi vahva ehdokas myös Englannin MM-kisajoukkueeseen. Wenger uskookin, että Wilshere haluaa selvittää sopimustilanteensa ennen MM-kisojen alkua.

”Luulen, että hän tekee päätöksen ennen kauden loppua”, Wenger jatkoi. ”Hän ei varmasti halua lähteä MM-kisoihin ilman, että tämä asia on selvitetty. Se ei olisi järkevää.”