Advertisement

Wenger helpottunut Sanchez-saagan päättymisestä

Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi voitokkaan Chelsea-ottelun jälkeen olevansa helpottunut, kun Alexis Sanchez lähti vihdoin seurasta ja pitkään joukkuetta varjostanut siirtosaaga saatiin päätettyä. Samassa kaupassa Arsenal sai Manchester Unitedista armenialaisen Henrikh Mkhitaryanin. Raha ei liikkunut kaupassa seurojen välillä, vaan kyseessä oli puhtaasti vaihtokauppa kahden pelaajan välillä, joka on jalkapallossa erittäin harvinaista.

”Menetimme loistavan pelaajan”, Wenger kertoi Sky Sportsille.

”Mutta silloin, kun joukkue ei tiedä missä mennään ja asiat ovat epäselviä, myös keskittyminen tärkeimpään asiaan on heikompaa. Ja tuo asia on peliesitys.”

”Tiedämme, että meidän on selvittävä tilanteesta ja jokaisen on annettava itsestään hieman enemmän.”

Eilisen ottelun perusteella voidaan todeta, että tilanne ei näytä lähellekään niin heikolta, kuin olisi voinut ennakkoon ajatella. Joukkue pelasi yhtenäisesti ja todella hyvin. Se tuli takaa-ajoasemasta rinnalle ja meni lopulta ohi kohti helmikuun 25. päivä Wembleyllä pelattavaa finaalia. Finaalissa se saa vastaansa Manchester Cityn.

”Meillä on jonkin verran aikaa valmistautua finaaliin, mutta olemme todella iloisia tuodessamme kannattajiamme Wembleylle. En tiedä kuinka monta kertaa olen ollut siellä, mutta olemme iloisia päästessämme sinne uudestaan.”