Advertisement

Wenger uskoo Özilin olevan pian valmis allekirjoittamaan uuden sopimuksen

Sopimuksensa viimeistä kautta Arsenalissa pelaavan Mesut Özilin päivittäisestä tekemisestä paistaa joukkueen managerin Arsene Wengerin mukaan sitoutuneisuus. Öziliä on huhuttu kovasti toisaalle, sillä pelaaja ei ole toistaiseksi allekirjoittanut seuran kanssa uutta sopimusta. Toisaalta pelaaja ei ole omilla kommenteillaan koskaan sanonut olevansa lähdössä seurasta.

Wenger uskoo Özilin olevan pian valmis allekirjoittamaan seuran kanssa uuden jatkosopimuksen. Myös seura on halukas pitämään pelintekijänsä joukkueessaan myös tulevaisuudessa.

”Meidän tarkoituksemme on pitää Özil joukkueessa. Toivottavasti onnistumme tekemään jatkosopimuksen pian”, Wenger kertoi perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

”Tuntemukset, joita saan hänen sitoutuneisuudestaan, keskittymisestään sekä halustaan vaikuttavat minusta sellaisen pelaajan käyttäytymiseltä, joka on valmis sitoutumaan seuraan. Sopimusneuvottelut ovat kuitenkin mitä ovat.”

”Emme ole vielä tarpeeksi lähellä, jotta voisimme sanoa teille hänen jäävän.”

Myös toisen tärkeän keskikenttäpelaajan Santi Cazorlan sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Pelaaja on kärsinyt uskomattoman pahoista loukkaantumisista ja toipuu tälläkin hetkellä viimeisimmästä leikkauksesta. Cazorlaa ei tulla valitettavasti tällä kaudella kentällä näkemään. Wenger ei osannut sanoa vielä tarkemmin, tuleeko seura tarjoamaan espanjalaiselle jatkosopimusta.

”Jos hän on kunnossa, niin sitten kyllä. Muussa tapauksessa meidän täytyy katsoa tilannetta.”