Advertisement

Wenger uskoo Özilin pystyvän vastaamaan Manchester Cityn tähtien tasoon

Arsenal matkustaa Valioliigan supersunnuntain ottelussa Manchester Cityn vieraaksi Etihadille. Manchester City on ollut läpi kauden uskomattomassa vireessä niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassakin. Vierailijoiden tähtipelaaja Mesut Özil on saanut parina viimeisenä kautena paljon kritiikkiä otteistaan suurseuroja vastaan. Kritiikin mukaan Özil katoaa näkyvistä, kun vastustajan taso nousee.

Arsenalin manageri Arsene Wenger uskoo kuitenkin, että pelaaja pystyy vastaamaan edelleen täysin kotijoukkueen tähtipelaajien tasoon.

Wengeriltä tiedusteltiin pystyykö Özil pelaamaan samalla tasolla kuin Cityn hyökkäyspelaajat.

”Uskon niin. Jokainen suuri pelaaja haluaa pelata isoissa otteluissa ja tämä on iso ottelu.” Wenger kertoo The Telegraphtille.

“Özil on hyvässä kunnossa fyysisesti. Ihmiset puhuvat usein Alexis Sanchezista, mutta meille Özilin peliesitykset ovat hyvin tärkeitä myös.”

”Hänen roolinsa pelitavassamme on hyvin suuri. Hän on meille etu aina kun hyökkäämme, sillä hän on pelaaja, joka pystyy luomaan tilanteita.” Wenger jatkaa.

Arsenal on tällä hetkellä Valioliigassa viidennellä sijalla. Sen sunnuntain vastustaja Manchester City johtaa sarjaa ja joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä yhdeksän pistettä. Sarja on erittäin tasainen etenkin kärjen alapuolella. Sijoilla neljä-seitsemän majailevilla joukkueilla on kaikilla 19 pistettä ja heidät erottaa tällä hetkellä toisistaan vain maaliero.