Advertisement

Wengerille tulee Winterburnin mukaan satamaan työtarjouksia vielä ennen kauden päätöstä

Entisen Arsenal-pelaajan Nigel Winterburnin mukaan seuran kauden päätteeksi jättävä Arsene Wenger tulee saamaan runsaasti työtarjouksia. Winterburn voitti Valioliigan Wengerin alaisuudessa 1998. Nykyisin Winterburn toimii jalkapalloasiantuntijana Sky Sportsilla. Wenger ei ole näillä näkymin päättämässä valmentajan uraansa.

”En ole jutellut hänen kassaan pariin kuukauteen”, Winterburn kertoi Sky Sportsille.

”Kun juttelin hänen kanssaan viimeksi, tilanne oli sama kuin aina muulloinkin hänen kanssaan jutellessa. Jalkapallo on hänen verissä.”

”Hän rakastaa jalkapalloa ja Arsenalia. Luulen sen sattuvan hieman, kun hän kävelee pois seurasta. Jos minulta kysytään, tuleeko hänestä jalkapallojohtaja, niin en usko siihen.”

”Luulen hänen vielä haluavan valmentaa ja tarjouksia tulee satelemaan vielä ennen kauden päättymistä. Uskon joidenkin suurten seurojen katsovan, voisiko Arsenea houkutella heidän seuraansa.”

The Sun kirjoitti tänään, että muun muassa PSG ja Monaco olisivat ranskalaisen perässä. PSG tulee luultavasti antamaan managerilleen Unai Emerylle potkut kauden päätteeksi. Myös Monacon manageria Leonardo Jardimia ollaan viety kesällä suurempiin seuroihin. Tämän johdosta myös Monaco saattaisi olla uuden managerin tarpeessa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom