Wengeriltä kehuja englantilaishyökkääjälleen

Arsenal otti 3-2 voiton Southamptonista kotikentällään. Kotijoukkue lähti liikkeelle mielenkiintoisella kokoonpanolla. Syynä tähän oli pelaajien kierrätys. Manageri Arsene Wengerin asennoitumisesta näkee, että kaikki paukut laitetaan tällä hetkellä Eurooppa-liigaan. Se on joukkueen tilanteessa myös ainoa oikea ratkaisu. Samalla se toi mahdollisuuden useille pelaajille näyttää osaamistaan Valioliigassa.

Yksi ottelun ehdottomista onnistujista oli Danny Welbeck, joka saikin Wengeriltä ottelun jälkeen kiitosta.

”Olen tainnut toistella pitäväni Danny Welbeckistä”, Wenger kertoi ottelun jälkeen.

”Olen hyvin tyytyväinen häneen, sillä hän kävi läpi hyvin vaikean jakson. Samalla hän näytti erityistä henkistä vahvuutta päästessään siitä yli.”

Nuori Reiss Nelson pääsi ottelussa ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon Valioliigassa. Nelson sai ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa tammikuussa. Eurooppa-liigan alkulohkossa vastuuta tuli huomattavasti enemmän.

Ottelun maaleista vastasivat Arsenalin puolelta Welbeck kahdella osumallaan ja Pierre-Emerick Aubameyang yhdellä maalillaan. Southamptonin maalit tekivät Shane Long ja Charlie Austin. Ottelussa nähtiin myös kaksi ulosajoa tunteiden kuumennettua ottelun loppupuolella. Arsenalin Mohamed El Neny sekä Southamptonin Jack Stephens saivat punaiset kortit, kun lisäaikaa oli pelattu kaksi minuuttia. Arsenalin Jack Wilshere selvisi tilanteesta keltaisella kortilla.