Advertisement

Wengerin mukaan Mustafi ei ollut missään vaiheessa lähellä lähtöä seurasta

Arsenalin puolustaja Shkodran Mustafi oli kesällä siirtohuhujen kohteena. Seuran kesällä jättävä manageri Arsene Wenger kuitenkin kertoo, ettei saksalainen ollut loppujen lopuksi lähelläkään siirtyä pois Pohjois-Lontoosta.

”Se ei ollut lähellä”, Wenger kertoi Daily Mailille.

”Hän on nuori puolustaja, jolla on ylä- ja alamäkiä. Uskon hänen kokonaisvaltaiseen potentiaaliinsa. Hän on todella sitoutunut, eikä pelkää haasteita.”

”Hän ei pakoile vastuutaan ja kokonaisuudessaan hän on erittäin lupaava puolustaja tulevaisuutta ajatelleen. Kokemus auttaa.”

”Tässä työnkuvassa maalivahdintehtävät ja keskuspuolustajan tehtävät ovat vanhoille tai vanhemmille ihmisille. Myös sillä on vaikutusta asiaan.”

Suurin osa peleistä, joissa hän on tehnyt virheitä, ovat olleet Eurooppa-liigan otteluiden jälkeen. Hän on ollut tuolloin hieman väsynyt.”

Mustafi on pelannut tällä kaudella 34 ottelussa. Näissä Arsenal on pitänyt maalinsa puhtaana 12 ottelussa. Tilasto ei ole kovin mairitteleva, mutta osansa tähän vaikuttaa myös joukkueen kokonaisvaltainen puolustaminen. Tämän kanssa seuralla on ollut koko kauden suuria ongelmia etenkin vieraspeleissä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom