Advertisement

West Hamin Antonio loppukauden sivussa

West Ham Unitedin laitahyökkääjä Michail Antonio on loppukauden loukkaantuneena sivussa. Antonio loukkasi takareitensä viime viikonloppuna pelatussa Valioliiga-ottelussa Southamptonia vastaan. Hän joutui jättämään kentän vamman vuoksi alle kymmenen minuutin pelin jälkeen. Antonion tilalle vaihdosta tullut Edimilson Fernandes puolestaan pelasi ensimmäisen ottelunsa lähes neljään kuukauteen kärsittyään välissä pitkään nilkkavammasta.

28-vuotiaan Antonion takareisi repesi viime huhtikuussa ja hän joutui vamman vuoksi leikkauspöydälle. Nyt näyttäisi, että häneltä loppuu jo toinen kausi putkeen ennen aikojaan saman lihaksen vamman vuoksi. Häneltä on tällä kaudella jäänyt pelejä väliin myös kylkiluu- sekä pohjevamman vuoksi.

Tällä kaudella Antonio ehti edustaa West Hamia 20 ottelussa, joissa syntyi kolme maalia sekä yksi maaliin johtanut syöttö.

West Hamissa varmasti toivotaan, että Antonion poissaoloa helpottamaan palaisi ensi viikonlopun Southampton-otteluun Manuel Lanzini. Lanzini ei pelannut viime viikonlopun 3-0 -voitossa Southamptonia vastaan Argentiinan maajoukkueen harjoitusleirillä kärsityn polvivamman vuoksi.

Lauantaina napatun voiton myötä West Ham onnistui tekemään hieman pesäeroa putoamisviivaan. Sijalla 14 olevan West Hamin ero juuri heille hävinneeseen Southamptoniin on viisi pistettä. Southampton on viimeisellä putoajan paikalla eli sijalla 18.

Tämä päättää viimeistään myös Antonion viimeisetkin haaveet Englannin edustamisesta kesän MM-kisoissa. Antonio oli kolmessa MM-karsintaottelussa nimettynä Englannin kokoonpanoon, mutta debyytti hänellä on yhä tekemättä.