Advertisement

West Hamin James Collins päättää maajoukkueuransa

West Hamin walesilainen toppari James Collins on ilmoittanut maajoukkueuransa tulleen päätökseen. 34-vuotias Collins on pelannut urallaan 50 maaottelua. Viime aikoina Collins on vajonnut maajoukkueen nokkimisjärjestyksessä Evertonin Ashley Williamsin sekä Aston Villan James Chesterin taakse. Collins ilmoitti päätöksestään sosiaalisessa mediassa, mutta kertoi myös olevansa valmis tuuraamaan mahdollisten loukkaantumisten aikana, mikäli sille on tarvetta.

”Minun on tullut aika astua sivuun ja antaa nuorempien viedä hienoa maatamme eteenpäin.” Collins kertoi instagram-tilillään.

Collins kertoo lopettamispäätöksen olleen hänelle hyvin vaikea ja kiittää joukkueen manageria Chris Colemania, Colemanin valmennustiimiä sekä joukkuetovereitaan. Myös kannattajat saivat pelaajalta suuret kiitokset.

”Kiitos myös faneille, jotka ovat kannattaneet minua ja joukkuetta ja auttaneet meitä läpi harmaan kiven vuosien saatossa. Emme olisi onnistuneet siinä ilman teitä.” Collins jatkaa.

Collins ja Coleman eivät ole aina nähneet asioita samalla tavalla. Coleman kertoi vuonna 2013 Collinsin kieltäytyneen maajoukkuekutsusta. Collins vastasi managerin ymmärtäneen tilanteen väärin. Collins ja Coleman tapasivat kahden kesken ja hoitivat kaksikon välejä hiertäneet asiat kuntoon.

”Kerroin hänelle mitä mieltä minä olin ja hän kertoi minulle mitä mieltä hän on. Emme pidätelleet sanoja yhtään. Lopuksi joimme kupin kahvia ja löimme kättä päälle.” Collins kertoo.

Viime kaudella Collins pelasi 22 Valioliigaottelua West Hamin paidassa. Tällä kaudella rooli on selvästi pienentynyt ja pelaaja on esiintynyt toistaiseksi vain kolmessa Valioliigaottelussa.