Advertisement

William Gallasin mukaan Chelsea selviäisi tähtikaksikkonsa mahdollisesta lähdöstä

Chelsean entinen puolustaja William Gallas uskoo, että Chelsea selviäisi tähtipelaajiensa Eden Hazardin sekä Thibaut Courtoisin menetyksistä. Ranskalaisen mukaan on vain hyväksyttävä se, että toisinaan tähtipelaajat siirtyvät toiseen seuraan. Heidän lähtönsä paikkaamiseen on olemassa tavanomainen tapa. Hazardia ja Courtoisia on viety kovasti Real Madridiin jo ensi kesänä, vaikka mitään konkreettista asian tiimoilta ei olekaan tapahtunut.

”Ollakseni rehellinen, minun on sanottava maailman olevan täynnä loistavia pelaajia. Mikäli Hazardin tai Courtoisin pitää lähteä, voit löytää maalivahdin paikkaamaan Courtoisia”, Gallas kertoi Goalille.

”On olemassa hyviä laitureita, jotka voivat korvata Eden Hazardin. On kykyjenetsijöiden tehtävä löytää oikeat pelaajat.”

”Toisinaan sinun on hyväksyttävä se, että parhaiden pelaajien täytyy lähteä tai he haluavat lähteä. Ehkä sen takia, että he haluavat pelata toisessa liigassa. Ehkä he ovat jo voittaneet FA Cupin, Valioliigan ja Carabao Cupin.”

”En usko heidän voittaneen Mestarien liigaa Chelsean kanssa, joten ehkä sen takia he haluavat lähteä toiseen seuraan. Heiltä täytyy kysyä mitä seuraa he kannattivat lapsena.”

”Monet lapset kertovat unelmakseen pelata Real Madridissa tai Barcelonassa. Ehkä Edeniltä pitää kysyä tuo kysymys. Hänen unelmansa on pelata Real Madridille, joten ehkä se on vain hyväksyttävä.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom