Advertisement

Wilshere haluaa jatkaa Arsenalissa

Paljon uransa aikana loukkaantumisista kärsinyt Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on tekemässä vahvaa paluuta Arsenalin kokoonpanoon. Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi aiemmin viikolla, että Wilshere on saavuttamassa parhaimman kuntonsa koskaan Arsenal-uransa aikana. Wilshere pelasi torstaina kauden toisen 90. minuuttisensa ja oli ottelussa Bate Borisovia vastaan loistava.

25-vuotiasta englantilaista pidettiin yhtenä Englannin lupaavimpana juniorina, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat vaikuttaneet negatiivisesti pelaajan uraan. Loukkaantumisia on tullut paljon ja ne ovat olleet todella pitkiä. Nyt Wilshere uskoo olevansa ”takaisin” ja tähtää uran jatkoon Arsenalissa, myös käynnissä olevan viimeisen sopimusvuotensa jälkeen.

”Pelaat kokoajan tulevaisuutesi eteen, mutta minä olen onnellinen ollessani takaisin ja osa joukkuetta.” Wilshere vastaa kysyttäessä hänen pitkän tähtäimen suunnitelmistaan.

”Näenkö itseni jäävän Arsenaliin? Tietenkin, sillä rakastan tätä seuraa. He ovat olleet minulle todella hyviä vuosien varrella ja minulla on hyvät välit managerin kanssa”

”Hän (Wenger) on peluuttanut minua 17-vuotiaasta lähtien. Hän on uskonut minuun siitä lähtien. Ymmärrämme hyvin toisiamme ja tietenkin haluan jäädä” Wilshere kertoo.

Wilshere oli viime kaudella lainalla Bournemouthissa, mutta kausi jäi kesken murtuneen jalan takia. Nyt englantilainen on tehnyt todella paljon töitä kuntoutuakseen täysin ja ansaitakseen paikan joukkueessa.

”Siitä on aikaa, kun olen viimeksi tuntenut itseni oikeaksi Arsenalin pelaajaksi, mutta nyt olen takaisin pelaamassa tällaisista otteluista” Wilshere jatkaa.

Wilsheren seuraava tähtäin on päästä Valioliiga-ottelussa kokoonpanoon ensimmäistä kertaa elokuun 2016 jälkeen. Arsenal kohtaa seuraavaksi Valioliigassa Brightonin kotiottelussa sunnuntaina. Tuo ottelu on seuraava mahdollisuus Wilsherelle, mutta luultavasti tulee kuitenkin vielä liian nopeasti.