Advertisement

Wright ei usko Wengerin itse astuneen syrjään ”Olen vakuuttunut hänen saaneen potkut”

Arsenalin hyökkääjälegenda Ian Wright ei usko seuran nykyisen managerin Arsene Wengerin päätöstä astua syrjään joukkueen managerin tehtävistä. Wright sen sijaan uskoo rankalaisen saaneen todellisuudessa potkut. Wright kirjoittaa aiheesta The Sunissa.

”Arsene Wenger on periaatteiden mies. Hän on rehellinen ja peräänantamaton. Siitä syystä olen vakuuttunut hänen saaneen potkut, eikä lähteneen itse”, Wright kirjoitti kolumnissaan.

”Kaikki katkeruudet ja solvauksen, joita hän on kohdannut, Arsene ei ole koskaan ollut mies joka lähtee kesken sopimuskauden.”

”On sääli, että olemme tulleet tällaiseen tilanteeseen. En usko meidän koskaan saavan selville todellista syyllistä, sillä he kaikki piileskelevät toistensa selän takana.”

”Yhtenä päivänä hän pitää lehdistötilaisuuden ilman minkäänlaisia viitteitä tästä. Seuraavassa hän ilmoittaa lähdöstään. Siinä ei jokin täsmää.”

”Arsene voi joka tapauksessa lähteä pää ylhäällä. Siitä syystä tuloksista huolimatta on tärkeää antaa hänelle läksiäiset, jotka todellinen Arsenalin ja jalkapallon legenda ansaitsee. Olemme hänelle sen velkaa.”

Useiden lähteiden mukaan Wright on kuitenkin mielipiteineen väärässä. Joidenkin lähteiden mukaan Wenger olisi ollut valmis lähtemään jo viime kauden jälkeen. Tuolloin seuralla ei ollut kuitenkaan valmiina suunnitelmaa miehen korvaamisesta, joten ranskalainen päätti yrittää vielä kerran.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom