Zlatan huikeaan debyyttiin Los Angelesissa

Zlatan Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitedista Los Angeles Galaxyn riveihin. Ruotsalainen pääsi kentälle ensimmäistä kertaa MLS:ssä paikalliskamppailussa, jossa vastassa oli Los Angeles FC. Zlatan pelasi ottelussa 20 minuuttia ja kentälle saapuessaan Galaxy oli 1-3 tappiolla. Zlatanin kentälle tulon myötä Galaxy sai lisää virtaa ja ottelu päättyi lopulta Galaxyn 4-3 voittoon. Zlatan teki ottelussa 3-3 tasoituksen ja 4-3 voitto-osuman. Tasoitusosuma syntyi kuusi minuuttia Zlatanin tultua kentälle ja oli todellinen taidonnäyte. Zlatan laukoi pallon suoraan ilmasta reilusta 35 metristä.

”Minusta tuntui siltä kuin olisin pelannut 20 minuutin aikana 40 ottelua”, Zlatan kertoi ottelun jälkeen.

”Otin ensimmäiset spurtit ja hengästyin välittömästi, joten kun hetki koitti ajattelin laukovani tällä kertaa. En juoksisi pallon kanssa yhtään.”

”Sinun täytyy sopeutua ilmastoon. Sinun täytyy sopeutua joukkueeseen ja tapaan, jolla se pelaa. Meillä täytyy olla tasapainoa ja voimaa koko ottelun ajan, koska nämä sääolosuhteet eivät ole helppoja. Niihin voi kuitenkin sopeutua.”

”Kun katsotaan taaksepäin, niin kaikissa joukkueissa missä olen pelannut olen tehnyt maalin ensimmäisessä virallisessa ottelussa.”

”Kun olet 3-0 tappiolla adrenaliini pumppaa entistä kovempaa, koska haluat tehdä jotain auttaaksesi joukkuetta. Kannattajat vaativat jotain ja annoin heille Zlatanin.”